Főoldal Termékek Elektromos padlófűtés fűtőkábel hidegburkolathoz

Elektromos padlófűtés fűtőkábel hidegburkolathoz

Warmup - elektromos padlófűtés az Ön otthonába is

Az elektromos padlófűtés szobánként vezérelhető szobatermosztáttal. Az elektromos padlófűtési rendszerek alacsony hőmérsékleten működve fűtik fel otthonát.Elektromos kültéri fűtőtest
Éttermek, pubok, közösségi események, és egyéb kültéri felhasználásra terveztük fűtőtestünket. A Warmup kültéri fűtőtest azonnali megoldást biztosít
Elektromos padlófűtés fűtőkábel hidegburkolathoz

Kényelem és melegség     www.warmup.co.uk  

 

 

Az elektromos padlófűtés, alacsony üzemeltetési hőmérsékletével, kellemes meleget sugároz otthonába. Elsődleges hőforrásként használva elfejtheti a hideg földfelületeket.

 

Biztonságos és esztétikus 

 

Tökéletesen láthatatlanul lapul padlója alatt, szükségtelenné téve a helyigényes radiátorokat, életterét 100 százalékosan felszabadítva. A föld alatt, alaposan szigetelve fut az áramelosztóba, így tökéletesen biztonságos, mivel nincsen közvetlen érintkezése a fűtőelemmel. Az égési sérülések és a fulladás veszélye ki van zárva.

 

Telepítése gazdaságos és egyszerű

 Elektromos fűtőszőnyeg         

 

Az elektromos padlófűtés gyorsan és egyenletesen oszlatja el a hőt, így csökkentve energiaköltségeit. Programozható termosztátjainkkal könnyen és pontosan szabályozhatja a fűtési időt, így még többet spórolva. A Warmup fűtőrendszerek ultra-vékonyak, rugalmasak, és könnyen méretre szabhatóak; elősegítve a könnyű beszerelést. A legtöbb esetben csak kibontod, legöngyölöd, és már kész is.

 

Higiénikus és Egészséges

 

 

A Warmup elektromos padlófűtéssel a lehető legegészségebb módon teremtheti meg az otthon melegét. Az egyenletes hőelosztásnak köszönhetően nem kerül a levegőbe allergén és por; mint egy légáramoltató rendszer esetén. A fűtés szagtalan, és nem termel gázokat.

 

Inteligens hőmérséklet  szabályozó mobil alkalmazással távoli elérés funkció

  

 

A padlófűtésnek és a hagyományos fűtésnek is megvannak a maga erősségei és hasznai. Viszont van pár kulcsfontosságú terület, ahol a padlófűtés felülmúl bármilyen más fűtési módszert.

 

 
A Warmup Padlófűtés hőrétegzettségi képe
 
Az alábbi kép egy német tesztlétesítményben végzett kísérlet eredményét mutatja. A hőtérképen jól látható a Warmup fűtőrendszer egyenletes hőeloszlatása, és hogy milyen rövid időn belül fűtötte fel a szobát egy mérsékelt hőfokra.
          
 
 
A padlófűtés jellegzetessége, hogy egyenletes eloszlásban sugárzik a padlóból, ezzel tökéletes hőképet eredményezve. Az egyenletesen eloszló hő, a padlóból lassan felfelé haladva, először a kritikus pontokat melegíti, és csak később a szoba felső részét. A legtöbb hagyományos módszerrel ellentétben így nem szükséges a szoba tetejének felfűtése ahhoz, hogy kellemessé tegye az alsóbb részeket; így mégtöbb energiát takaríthat meg.
 
 

Letölthető dokumentumok

Infra fűtőfilm termékleírás, telepítési útmutató

« Termékek

Nyomtatás

Nanonap KFT

Ábel István

6726 Szeged
Temesvári krt 26.

E-mail: arajanlatkeres@nanonap.hu

Mobil: +36 70 637 9491

Hírlevél